Torsdags feeling

God kveld der hjemme!

I dag måtte jeg bare svinge innom bloggen en liten tur! Kjenner jeg savner kontakten med dere og skrivingen her i min lille LivingVilla hule. : )

Skal si tiden flyr om dagen! Hjelpes! Har nesten ikke tid til å ta bilder lengre, og det som var så gøy! Etter at jeg tidlig i våres tok valget og satset 100% for meg selv som boligstylist har ting bare rullet i vei! Tenk så heldig jeg er, som får gjøre dette på fulltid! Oppdragene har ikke latt vente på seg så dette er rett og slett en drøm som nå går i oppfyllelse! Er så utrolig glad og takknemlig for den gode kontakten jeg har fått med diverse meglere og privatpersoner som gjerne vil ha litt hjelp med boligen de skal selge. Boligmarkedet i Telemark er utrolig spennende og det skjer så mye nytt på byggefronten.

Denne uken for eksempel, holder jeg på med 6 nye leiligheter i et splitter nytt boligkompleks oppe på Håvundveien i Skien. Tenkte å gi dere en liten sniktitt på en av dem som jeg har stylet ferdig i dag. Her går det i sort, brunt, cognac-farget skinn og duse nude toner. Nye møbler er også kjøpt inn til dette ukesoppdraget. Det kommer flere bilder fra disse leilighetene etterhvert. Eiendomsmegler Janne Kristin Berner-Mediaas i Best eiendomsmegler er kontaktperson på disse, for dere som er interessert! : )

Ha en fin kveld videre!

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *