Århusveien 91

Hei på dere i sommervarmen!

I dag skal jeg endelig få ta dere med til nabolaget vårt, nærmere bestemt til Århusveien! Like i utkanten av Skien sentrum renner Falkumelva og her, mellom Århusveien og Falkumelva ligger denne arkitekttegnede funkisboligen som jeg har fått pynte litt på før den legges ut for salg. En gul blomstereng er noe av det første som møter meg. Her ligger boligen omkranset av en frodig skog med Falkumelva sildrende bare noen meter unna. Det er en unik eiendom så nær sentrum som det bare er mulig å komme. Likevel føles det som å bo helt for seg selv midt i skogen.

Huset er bygget med full takhøyde fra stuen i underetasjen og opp til 2 etg. Jeg har latt gulfargen fra blomsterenga ved innkjørselen gå igjen i boligen. Tror jeg lar bildene tale for seg selv denne gangen! : )

For deg som ønsker mere informasjon om boligen; ta kontakt med Dag Espen Norekvaal i DNBE eiendom, Skien.

Nyt sommervarmen og kos dere i finværet!

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *