Styling i nyoppusset bolig på Falkum


God tirsdags morgen til deg!

Da er det back to business igjen etter en liten ferie! Håper dere har hatt en fin påske og funnet roen der dere har vært. Her er jeg godt i gang med nye styling eventyr. Må nok innrømme at jeg har tjuvstartet litt på forhånd. Ukene fylles så fort opp så i går bestemte jeg meg for å begynne på den første stylingen denne uken. Her har jeg virkelig kost meg, for snakk om delikat bolig! Er så gøy å få style en bolig der selger har pusset så flott opp! Her er stuen malt med Jotuns delikate farge minte breeze, et friskt pust som gjør seg så flott i boliger som dette. Marylin fikk pryde veggen denne gangen sammen med turkise, grønne og «cognac» fargede toner. Håper dere liker det! : )

Nå blir det en liten kaffe i hyrten og styrten før vi fyller bilen igjen.

Ønsker dere en fin uke alle sammen!

Klem fra Vera


 

 
 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *