«Fit for Flight» styling

«Boarding completed», «Cabin crew, arm slides please» og «emergency exits over ditt og over datt». Joda, sjargongen sitter fortsatt så nogenlunde etter 18 år i luften og noen år på bakken. Hjelpes som tiden flyr! Denne måneden er det nøyaktig 22 år siden den unge og lovende fra Skien troppet opp på vingeutdelingen på Flight Accademy i København. Så spent og så eplekjekk som jeg var, med verden for mine føtter. : )  18 spennende og innholdsrike år ble det før jeg la vingen på hylle, og du verden så gøy vi hadde det! Tenker på alle «stopp» som vi fikk rundt omkring i verden med en god gjeng fra besetningen. Det var ekskusjon på Svalbard, sandsafari i Dubai, tapaniaki i Tokyo og tråling langs de endeløse bodene på «Pearl market» i Beijing, for å nevne noe. 18 herlige år fikk jeg i verdens beste flyselskap, og for min del var det nok. Nå nyter jeg det å komme hjem fra jobb til familien hver dag, mens koffertene støver ned på loftet.

Synes derfor at jeg måtte feire dette lille 22 års jubileet med en liten «Fit for Flight» styling.

Boarding completed – Ready for takeoff! : )

Bildene på veggen er unike! De er klippet ut av en kalender som alle ansatte fikk under 50 års jubileet til SAS.

Fly fra savannelandsbyen Ngo i Kongo der jeg vokste opp. Her har en gutt tvunnet sammen et fly av ståltråd og kobbertråd.  Barna i Kongo lager alle slags kjøretøyer på denne måten. Fantastiske kunstverk!

Den ferske flyvertinnen i ny uniform med vingen på brystet og knallrød ny lebestift fra Lancome! : )

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *