5 tips ved boligsalg – Vera Eriksrød

Skal du selge bolig?

Her kommer 5 raske tips fra meg!

1) Få en gjennomgang av boligen med nye øyne!

Det er fort gjort å se seg «blind» på løsninger og slitasje i eget hjem. En ny og frisk gjennomgang av boligen kan derfor bidra til løsninger som du kanskje ikke har tenkt på.

2) Rydde og fjerne

Ryddejobben er den største og viktigste jobben ved boligsalg! Fjern alt av personlige eiendeler, fotografier og familiebilder. Dette for å unngå at potensielle kjøpere føler de er «på besøk» i andres hjem under visningen. En ny dørmatte gir et godt førsteinntrykk!

3) Innbydende soverom

Lekkert sengetøy og masse puter gjør soverommet innbydende. Re opp sengen med puter i 2 – 3 ulike trekk som matcher. Et innbydende soverom vil garantert skille seg ut i markedet!

4) Halvferdig er uferdig

Ikke la noe stå uferdig. Få på plass lister, dører, håndtak, knotter på kjøkkenet osv. Sjekk alle lyspærer og spotter ute og inne at de virker. Når det gjelder oppussing; ta kontakt med megler om hva som bør prioriteres.

5)  Hverdagshygge

En styling trenger ikke å se festpyntet ut. Finn heller frem elementer som får frem «hverdagshyggen» i hjemmet. Tenn peisen, skjær noen skiver brød på kjøkkenbenken med en juicekanne ved siden av til fotograferingen, nye tøfler ved sengen eller en regnfrakk med sydvest i flotte farger hengende i gangen. Blomster eller en krukke med lyng er et must, ute og inne!

Foto; LivingVilla Boligstyling

Jeg kan også tilby hjemmebesøk med full gjennomgang av boligen hvis du ønsker det! Du vil få tilsendt en detaljert og utfyllende rapport med møbelplan og tips til din bolig! : )

Kontakt: vera@livingvilla.no

Lykke til med salget! : )

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *