LivingVilla 5 år – Vera Eriksrød boligstyling

God morgen og long time – no see!

Mens jeg satt her en dag og skrollet meg gjennom bloggen fant jeg plutselig ut at LivingVilla har hatt et lite jubileum! 15 august 2017 var det nemlig 5 år siden jeg knotet ned mitt første blogginnlegg. Det har vært fem fantastisk morsomme år med mange kreative – og mindre kreative innslag som har blitt delt med dere lesere. Det som startet med oppussing av en skjenk ble etterhvert en veldig fin hobby og jobb. I tillegg til en flott og spennende deltidsjobb på Guntor Interiør i Skien er det i dag boligstyling som opptar mye av min hverdag. Jeg føler meg utrolig priviligert som har denne muligheten til å være kreativ og samtidig kunne bidra med råd og veiledning når et hjem skal selges. Jeg tenkte derfor å feire dette lille jubileet med en liten bildekavalkade fra noen av stylingene som jeg har levert i løpet av disse årene. Takk til dere trofaste lesere som fortsatt titter innom! Det kan nok være at det blir litt mere aktivitet fra denne kanten fremover!

Ønsker dere alle en fin helg!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *