Zalandos DIY konkurranse

Heisan!

I dag fikk jeg en hyggelig mail fra Zalando der jeg ble utfordert til å være med på deres  DIY konkurranse!

«Utfordringen er å skape eller redesigne et plagg, accessories eller sko. Har du en ny idè eller allerede har et favoritt-DIY-prosjekt så del det med oss ved å bruke hashtaggen #zalandodiy og send oss en epost med ditt bidrag så er du med i konkurransen. Fristen er 30 november. Du kan lese mer på http://www.zalando.no/diy/. Vinnerne vil bli invitert til Berlin (tur/retur med overnatting og måltider dekket) og vil få muligheten til å produsere sin egen «DIY»-video med Zalando».

Vel, jeg skriver jo stort sett bare om interiør, så denne gangen har jeg plukket ut et skikkelig bestemor-Duck bidrag som jeg tror kan passe fint nå i disse førjulstider!
Jeg tror mange av oss har en heklet duk som vår kjære bestemor med flid og omsorg har heklet til oss! Jeg har fått opp til flere slike duker og de blir som regel liggende og støve ned i en kasse på loftet. De passer liksom aldri helt inn i resten av interiøret! Men det ligger jo så mye godhet og omtanke i disse dukene at det blir helt umulig å kvitte seg med dem! I dag tenkte jeg å vise dere et hyggelig tips der de nostalgiske brikkene kan brukes, nemlig som mønster til pepperkakehjerter! : ) Jul og tradisjoner hører jo sammen så dette blir en aldri så liten julereprise! : )

Pepperkakehjerte1-682x1024

Kjevle ut en pepperkakedeig

Pepperkakehjerte2-682x1024

Legg så duken på leiven og kjevle over duken igjen.

Pepperkakehjerte4-1024x682

Ta bort duken forsiktig fra leiven og et flott mønster kommer til syne! Stikk ut et hjerte med hjerteformen og bruk gifteringen til å stikke ut hull til tråden før den stekes.

Pepperkakehjerte5-769x1024

Tilslutt henges hjertet opp i vinduet – til ære for ho bæstmor

og du får de fineste og mest personlige pepperkakehjertene i kjøkkenvinduet ditt! : )

Har du et tips på lur som du kunne tenke deg å dele så send inn bidraget før 30 november!

Er jo så gøy å bare delta! : )

God natt og sov godt kjære deg som fremdeles er våken!

Klem fra meg

You may also like

1 comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *