Håpefull

Pus-3

Pus-1

Her slumres det og vi synes at pusen vår som har inntatt horisontalen på sofaen er uvanlig sulten og trøtt om dagen. Vi har lenge hatt lyst på kattunger og nå mistenker vi at hun går og bærer på en liten hemmelighet (eller flere)! Hvis det er tilfelle så kan det bli en livat jul her i huset! : ) Har aldri hatt kattunger før men jeg tipper at juletreet kan være en populær lekeplass for slike små nøster! Vi har ventet på dette siden mai/juni så nå håper jeg at pusemor endelig skal få sitt første kull! : ) Hun er ei artig lita snelle; trefarget, asymmetrisk i tegnene og alle potene med ulik sokkelengde! Det hadde jo vært veldig morsomt med små nøster som lignet på henne! : )

De siste ukene har vært hektiske så nå tar vi oss noen etterlengtede fridager med bålbrenning og frisk høstluft! Har planer om å plukke med meg masse fint fra skogen til høstdekorasjonene så nå håper jeg på opphold og SOL!

Ha en fin og god høstuke alle sammen! : )

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *