Green simplicity

Vase

Vase

Høststue-11aaa

Hjemme er alltid best

– spesielt etter en reise! Å komme bort fra rutiner og tilbringe litt tid i andre rom enn det man pleier kan rett og slett være veldig konstruktivt! Det er ofte når jeg kommer hjem at jeg ser nye løsninger i rom der kreativiteten har stoppet opp. Da kan det lønne seg å notere ned ideene slik at man ikke glemmer dem midt i oppakkingen og klesvasken!

Fikk notert ned et par nye ideer selv som skal prøves ut til jul! ; ) Jeg vet det er i tidligste laget men klarer ikke helt å holde den herlige tiden unna tankene! Vi har mengder av gyldne interiørøyeblikk å se frem til i tiden fremmover!! : )

I morgen er det kurs igjen og da blir det kjøkkentema med dyktige int. designer Siv Amundsen Lack fra Fablab Design. Hun er rett og slett et unikum når det gjelder nytenking og kreativitet!! Anbefaler en titt på siden hennes! Vi skal også få prøve oss på SketchUp som er et must å kunne hvis man vil holde på med interiør og innredning! Gleder meg!! : )

Jeg håper helgen har vært fin og at dere har fått tid til å lade opp batteriene!

Ha en fortsatt god uke folkens!

Vera

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *