Ny stue

Lovewarriors-nymalt-stue-1

Bilde fra Lovewarriors! » The struggle is part of the story» – Love it! : )

Lovewarriors-nymalt-stue-4

Nymalt-stue-1

Nymalt-stue-6

Nymalt-stue-5

God fredag kjære lesere!

Nå var det virkelig på tide med litt livstegn igjen! Vi har den siste tiden pusset litt opp her hjemme, og her ser dere vår nye lyse stue! Veggene som var så beige og grusomme er nå hvite, og hele rommet lyser opp! Tenk at litt maling kan gjøre en så stor forskjell! Det går mot en litt mere minimalistisk stil her også som dere ser. Jeg har kvittet meg med masse ting og tang både av møbler og interiør så nå er Fretex forhåpentligvis noen kroner rikere! ; )

Vi har malt veggene med eggehvit som på listverk og dører ellers her i huset. Taket er neste steg på denne oppussingsrunden, og det vurderer vi å enten male eller rett og slett sette opp nye og ferdigmalte plater. Det frister lite å stå med kink i nakken så vi får se. Blir nok ikke noe før etter jul uansett. : )

Livingvilla skal forresten også pusses opp! Bloggen utvides snart til en webside med litt flere mulgheter, og mere enn det vil jeg ikke røpe foreløpig. ; ) Spennende ting skje og jeg er så happy over å ha muligheten til å jobbe med det jeg elsker over alt, nemlig interiør og innredning! Jeg håper dere vil følge meg videre i fornyelsesprosessen og gi meg gjerne noen hint underveis på hva dere kan tenke dere å lese mere om! : )

Det er jo fredag allerede! Skal si ukene går fort når en har spennende ting å holde på med! : )

God helg alle dere fine folk, og kos dere med høstsyssler! : )

Klem fra Vera

You may also like

2 comments

    1. Så koselig at du synes det Lene! Det var godt med en «ny» stue, og bildet ble nok prikken over i èn! Elsker det!! : ) Ha en koselig fredagskveld der hjemme! : ) Stor klem : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *