Innrederkurs ved Norsk Interiørskole

IMG_4878

PB-home-tine-k

Skjell fra Ting, Tang og Kaffi  og marokkansk-inspirert gulvteppe fra Ellos

Stue-marokkansk-ullteppe

God morgen!

Jeg har ennå ikke bestemt meg for om jeg skal male stueveggene hvite eller med grå kalkmaling. Synes det er så utrolig lekkert med matte kalkmalte overflater, men blir det litt mørkt? Jeg får rådføre meg med fagfolket litt senere i dag, for i dag starter jeg på Innrederkurs ved Norsk Interiørskole i Oslo! : ) Jeg har jo helt glemt å fortelle dere det! Hver tirsdag fremmover skal jeg få sitte og bare ta til meg ny lærdom og inspirasjon om interiør og innredning. : ) Vi skal blandt annet innom følgende temaer:

MØBELKLASSIKERE – Skandinavisk design
GULV – riktig produkt
VINDU – gardiner, persienner, skodder og annen skjerming
TEKSTIL – materialkunnskap
MØBELSTOFFER – varekunnskap
TAPET – egenskaper, gode valg
MALING – bruksområder
LYS – valg av belysning
STILEPOKER
PLANSKISSE – og inntroduksjon til bruk av dataskiss

Synes dette høres ut til å være et spennende og veldig allsidig kurs så dette gleder jeg meg til! : )

Men nå må jeg opp og vekke resten av hurven! Ha en flott tirsdag! : )

Vera

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *