Vannmelon-smoothie

vannmelonsmoothie-2

Strålende tirsdag alle sammen!: )

Åh, for en helg!! I dag håper jeg dere sitter bak skjermen med ny og varm glød i kinna, og kanskje noen nye fregner på nesetippen! Her fylte vi opp båten med soveposer og proviant og tok oss en god og TV-fri helg ute på bøljan blå. Det ble is i Brevik før vi ankret opp på en holme, og der ble vi værende. : )

I går kveld satt vi solbrente på verandaen og det fristet med en god og iskald drikke! Denne freshe smoothien fant jeg hos Lise Von Krogh og den passet perfekt for en solvarm kropp! Vannmelonen inneholder selvsagt mye vann og fargen skyldes antioksidant lykopen. Foruten å forebygge mot kreft og hjerte- og karsykdommer, kan visstnok lykopen øke UV-sensitiviteten i huden som en slags innvortes solkrem! Nice to know nå før sommeren setter i gang for fullt! ; )

Da er det tilbake til ukens gjøremål!

Hei så lenge! : )

You may also like

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *