Tidlig en morgen hos Lexington Company

Lexington-company-2

God morgen!

Etter vårens varme sommerdager fikk vi plutselig et værskifte med kjølig vind og temperaturfall, og det passet egentlig veldig greit med tanke på tirsdagens presseevent i Oslo! Lexington Company er i vinden som aldri før, og sammen med et knippe norske interiørbloggere og journalister er jeg invitert til presentasjon av Lexington Home Fall & Holiday 2014.

Klokken er 0900 på morgenkvisten og vi blir ønsket velkommen med en rykende varm kopp kaffe. På sengene som står utstilt i showrommet ligger myke ullpledd over lekkert sengetøy, og det gule høstløvet fra dekorasjonene lager en sjarmerende ramme rundt den nye sesongen! Vi får presentert en mere fargerik kolleksjon i år, der de klassiske stripene og rutene kombineres med blomsterdetaljer i friske farger. Dette er et livsstilsmerke der den gode kvaliteten går igjen, og de klarer på en spennende måte å fornye seg uten å miste sin identitet.

Fall leveres i butikk uke 29 og Holiday uke 42.

Men først er det sommer folkens, og her kan dere bla gjennom sommerkolleksjonen som nå ligger ute i butikk!

Ønsker dere en strålende 1 mai dag! : )

Klem fra Vera

Lexington-company-11

Lyst og lekkert!

Duftelys og milde parfymer

Lexington-company-1

En plass å drømme seg bort, og legg merke til sengen på bildet under! ; )

Lexington-company-10

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *