Hyttehelg

Tuddal-10

God mandag kjære lesere!

Frisk fjelluft kurerer det meste, og når livet virker litt ugjenkjennelig så er det godt å komme opp hit og lande litt. Her senkes skuldrene og det blir litt back to basic over hele oppholdet, herlig! : )

Denne helgen har vi hatt besøk fra Afrika! To av mine congolesiske brødre kom på besøk i forbindelse med Skoler I Samarbeid.  Godt å være sammen med dem igjen! Det ble lange frokoster med gamle historier om løver, slanger og jakt med pygmeer i Afrikas mørke skoger. Veldig spesielt å mimre om Congo til denne utsikten! : )

Tuddal-11

Utsikt fra frokostbordet

Snart jordbærsesong!! : )

Tuddal-8

Fars gamle ryggsekk og treski som vi fant i gjørma.

I kjøkkenhagen dyrkes gulrøtter, salat, kruspersille, jordbær, tomater, kål, purre, vårløk, gressløk og rødbeter.

Myrjord gir flotte vekstforhold til grønnsakene!

Grønnsakshage-

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *