En rolig formiddag

blå-porselen-ostindia-frokost

I dag har jeg ruslet rundt i huset og prøvd å rydde litt etter festiviteten. Det eneste som gjenstod etter den fantastisk gode tapasen var en skål med oliven og litt foccacia med aioli , ellers er det tombola! Bedre kompliment til kokken finnes ikke, og den takken skal La Bodega ha! Jeg kjenner at det er godt å lene seg tilbake og bare la tankene fly. Litt mindfullness med John Mayer på anlegget var helt riktig i dag. Er både utladet og lettet over at søndagen ble så bra. Det fine med rot er at det reiser ingen vei, så jeg tror vi lar det flyte litt til. ; ) Nå skal det fyres i peisen og så er det kvelden for fru trøttesen.

Så koselig å lese kommentarene deres på konf. innlegget! Blir så glad når dere legger igjen en hilsen eller to! : )

Ha en fortsatt fin kveld folkens!

Klem fra meg

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *