Maledager

male-gulv-hvitt-tregulv-2

God morgen!

Her skulle jeg nok for lengst ha postet bilder med stemningsfulle påskemotiver fra fjellet, men den gang ei. I år har vi byttet ut skiskoa til lette og sommerlige sneakers. Påskefjellet virket ikke så forlokkende denne gangen, og det har nok en sammenheng med den milde våren som vi har hatt her på østlandet. Vi orket ikke å grave frem vintertøyet igjen, så derfor tar vi oss en god vårferie her hjemme isteden!

Det er nok av ting å finne på, og etter tre strøk med maling er endelig gulvet vårt ferdig! : ) For en forandring!! Rommet lyser opp og det er behagelig å gå på de malte overflatene! Dette skulle vi ha gjort for lenge siden! Nå gjenstår veggene som skal males med ny kalkmaling, og den er på vei hit nå – as we speak!  : ) Gleder meg!!

Jeg håper dere har en langt mere avslappende påske enn det vi har hatt til nå! I morgen er det skjærtorsdag så da legger vi bort arbeidstøyet og inntar påskehelgen i hvilemodus. Kjenner at det skal bli godt å roe helt ned nå.

Ha en fin dag og nyt helligdagene!

Klem fra Vera

MMale-gulv-hvitt-tregulv-1

Det blir en enorm slitasje på gulv, så fagfolket anbefaler tre strøk. For å få en så glatt overflate som mulig lønner det seg å pusse mellom hvert strøk. Vi pusset kun etter det første strøket og synes det ble bra!

Male-gulv-hvitt-2

Trestjerne gulvmaling er støvtørt etter to timer, og overmalbart etter 8 timer.

Male-gulv-hvitt-4

Slipe og grunne

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *