Konfirmasjonsplanlegging

Konfirmasjonsplanlegging-2

God ettermiddag!

Det er fredag og her er vi litt høytidelige om dagen. Det er nesten ikke til å tro at vi allerede har konfirmant i huset! Jammen har folk rett når de sier at småbarnstiden går så fort! Her surrer gamle filmsnutter i bakgrunnen mens jeg prøvedekker bordet for tredje gang. Minnene strømmer på og jeg kjenner at tårekanalen allerede nå er godt i gang. Her jobbes det med film og taler, og jeg skal ikke dele så mye av den biten med dere. Men borddekking er jo noe alle interreserer seg for, så her kommer et knippe med bilder fra noen av innkjøpene til den store dagen! : )

Er det flere av dere som planlegger konfirmasjon, eller som er ferdig med denne høytiden? Kanskje sitter du inne med gode tips og ideer? Dette er ukjent terreng for meg så jeg tar imot alle tips med stor takknemlighet! : )

I morgen skal vi være gjest i konfirmasjon så da kan vi kanskje plukke opp litt tips der også! Jeg må selvfølgelig en tur til byen for å kjøpe sko, og ikke glem gnagesårplaster! Det går unna når en har det gøy! : )

Jeg vil gjerne ønske dere en riktig god helg og gratulerer så mye til alle stolte mødre og fedre som har konfirmanter! Synes det er så mye flott ungdom nå for tiden, (og der hører jeg at mor har blitt gammel) Men jeg mener det! Jeg synes de er både reflekterte og fornuftige!

God helg og kos dere på den store dagen!

Klem fra Vera

Konfirmasjonsplanlegging-4

Planen er å dekke bordet med små vaser til blomstene. Det blir noen større buketter også, men der har jeg en flink svigermor som skal ta seg av den biten.

Ikke så overraskende kanskje, men Hampetau blir en del av dekorasjonene! ; )

Servietter fra Tine K og Mille Moi.

Lykt i bakgrunnen er kjøpt på Bohus, 149.-pr stk.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *