Ommøblering i stua

Hjørne-1

Så god stemning det blir inne i huset når sola stråler inn gjennom vinduet! I går myste jeg mot sollyset mens jeg skjøv rundt på møblene i stua – for en følelse! : ) Her testes alternative ommøbleringer og da blir det litt så som så med bilder. Jeg har funnet frem den gamle potetskuffen og satt den på arveskjenken med litt saker og ting som har en historie. Synes det er fint å samle ting som man er spesielt glad inn, og sette dem sammen til en enhet. Jeg skal få tatt litt flere bilder etterhvert som ting faller på plass! : )

Når det gjelder tangentene fra det gamle pianoet så har jeg tenkt at det kan være fint å lage noe nytt med dem.  Har dere en ide´? Jeg har vurdert å lime dem sammen til et bilde eller gryteunderlag, feste delene til en lampe eller lime dem på en eske eller boks. Har dere noen andre ideer så vil jeg gjerne hør om dem! : )

Ha en fin tirsdag og nyt det flotte vårværet dere som er så heldige å ha det! : ))

Vera

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *