Hyttetur, vinterferie og OL lue

Hyta-2

Hei på dere!

Hvordan står det til? Har dere hatt en fin uke? : )

Nå er vi jo midt i vinterferieskiftet og på fredag dro vi fra koster og malingspann for å mingle litt med min bror og familien fra Stavanger. Det var godt med en pause fra oppussingen og fint å få oppleve en helnorsk vinter i fjellheimen! Her var det rikelig med snø og flotte skiforhold, men jeg må nok bare innrømme at vinteraktivitetene stort sett foregikk på skjermen. Det er nesten håpløst å slå av TV`n når Bjørgen, Bjørndalen, Northug eller stafettlaget står klare ved startstreken! All honnør til det norske landslaget, smøreteam og Tv reportere for en flott og engasjerende uke! : ) Vi har kost oss med kvicklunsj og mengder med kaffe, og jubelen stod i hyttetaket da jentene våre tok trippel gull på lørdag! Er jo så lettrørt når jeg ser lyseblå OL-luer på pallen! Er de ikke fine?! – OL luene altså? ; )  Ja, jentene også!! De beste skijentene som finnes!! : )

Jeg måtte jo prøve meg med heklenål og garn jeg også, men her blir det OL-lue i alternative farger da butikkene er fullstendig tomme for lyseblå nøster. Ja ja, nå er det jo snart vår og da spiller det for så vidt ingen rolle hvordan lua ser ut langt nede i en skuff! ; )

Dette er nok de siste bildene med snø og is denne sesongen for nå er vi klare for vår!! : )

Ha en flotters uke alle sammen!

Klem fra Vera

Hytta-6

Hyttetunet på Knausen

Hytta-1

Hytta-4

Påskevær! : )

Norsk-hytte-1

Byggverk på gamlemåten! Det er nesten ikke til å tro at denne konstruksjonen har stått slik i årevis!

Låve-1

Gammelt og flott treverk!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *