Den perfekte rosevasen

Roser-sv-hv-4-a

Heisan!

Da var det på tide å gi litt livstegn fra seg igjen! Noen uker går altså så fort at man nesten ikke klarer å henge med på hvilken dag det er, og dette har vært en slik uke! Dagene bare flyr og da var det ekstra koselig å våkne opp på søndag til en fullstendig uventet morsdag! : ) Her ble det både blomster, dikt og middag hos min kjære mamma, kan man bli mere heldig!?

Vi har heldigvis flere blomsterdager i vente! På fredag er det jo Valentinesday og da er det gjerne roser som gjelder. Jeg har lenge vært på utkikk etter en romslig vase som sprer rosene, og forrige uke fant jeg den perfekte rosevasen. Jeg synes blomstene kommer mere til sin rett når de får litt plass rundt seg, og i denne vasen fra Riviera Maison kan man virkelig spre buketten og stilkene godt utover! Jo dette var helt klart Something Else, denne likte jeg! : ) 

Nå er det heldigvis lov til å gi blomster på en helt vanlig hverdag også, og det er jo ekstra hyggelig med buketten som kommer helt uventet på døren! : )

Jeg håper dere er inne i en trivelig uke der ute! Tenk nå har vi bare to uker igjen av februar før vi går inn i vårsesongen – i alle fall på kalenderen!

Ha det fint så lenge og kos dere på fredag!

Klem fra Vera

Roser-sv-hv-2-a

Roser-sv-hv-2

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *