Vinter, sne og nye puter

Nyheter-puter-1

Heisan!

Det er søndag og ute er det helt hvitt! Jeg har funnet frem den gamle, rustne stolen og fikk plutselig så lyst til å ta litt stemningsbilder med de nye favorittputene som jeg fikk til jul! Synes putene er så utrolig kule – passe rufsete i kantene og grove i veven, I love!! Jeg vet at disse ble kjøpt på Stoffbua i Skien og at de finnes i denne beige fargen og i grå – rålekre! ; )

 På en dag som denne tipper jeg mange av dere allerede har pakket skreppa og satt nesa mot en skibakke! Her har Reodor og vennegjengen fylt opp bilene sine med smått og stort, og nå står nok flokken allerede i skiheisen på skisenteret i Rauland – klare for litt action! : ) Det er nemlig Åpen bakke i dag og det betyr gratis heiskort i alle skianlegg over hele landet! Dette er et  felles initiativ fra Alpinanleggenes landsforening (ALF), Norges Skiforbund, Norges Snowboardforbund og DNB – et supert initiativ!! 

Så enten dere velger skibakken eller installerer dere i go` stolen der hjemme så ønsker jeg dere alle en flott søndag! : )

Klem fra Vera

Nyheter-puter-3

You may also like

4 comments

  1. Ååååhhh…..aldeles NYDELIGE bilder du tar!!! Så fulle av stemning, drømmer meg helt bort her jeg :-) De putene var råtøffe, og sammen med saueskinnet og den rustne flotte stolen kom de skikkelig til sin rett. Som tatt rett ut av et eksklusivt interiørblad. Godt å hvile øynene på bildene dine her Vera…

    Ha en flott søndag :-) Klem fra Line

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *