Tulipanenes dag

Tulipaner-dg

 Heisan!

Hvordan står det til denne vinterdagen i januar? Endelig kom snøen som så mange har ventet på og her ble det gode skiforhold på rekordtid! Ute har det lavet ned kontinuerlig i 2 – 3 dager allerede og ifølge værfolket skal dette fortsette frem til mandag! Det er mye jobb med denne snøen men du verden så fint og lyst det blir ute! : )

Mens vinteren setter sine spor ute kan vi hygge oss med en bukett inne for i dag er det nemlig tulipanenes dag! Hvert år markeres starten på tulipansesongen og i år er det 17. januar som regnes som tulipanens dag. I januar skyter blomstene fart mens når det nærmer seg mai, går sesongen mot slutten. Friske avskårne tulipaner gir oss en herlig forsmak på våren og i dag kan dere med god samvittighet fylle vasene deres hjemme eller på jobben! : )

Kos dere med friske blomster og god mat, og ha en riktig så trivelig helg!! : )

Fredagsklem fra Vera

 

You may also like

2 comments

 1. Heldig du er som fikk fylt opp vasen med nydelige tulipaner i går :)
  Jeg fikk ikke muligheten til det i går på selveste tulipandagen,
  men kanskje de fremdeles har noen buketter igjen i dag :)
  De hvite er uten tvil, min favoritt !!

  Håper ikke dere snør helt bort med all denne snøen som daler…
  Her er det bare litt snø på bakken, men en forferdelig vind :(
  Er glad det ikke kommer regn i tillegg…det er jo typisk for Bergen :)))

  Fin lørdag og helg
  Klem Heidi

 2. Tuse takk Heidi! : ) Ja her har vi faktisk snødd inne i dag, ikke tull engang!! Må frese nå for å komme oss til butikken. Dere har jammen et tøft klima i Bergen! Husker godt enkelte landinger på Flesland i sterk kuling da jeg var flyvertinne – bare å holde seg fast! Håper du får buketten din i dag, den fortjener du garantert så flott hjem du sørger for der hjemme!! : )) Riktig god lørdag til deg og dine! : )) Klem : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *