Horn, messing og tre

 

Signature-og-Home-and-Cottage

Juhu! : )

Det blir litt fredaginspo fra den andre siden av skjermen i dag! Skal man lese trendene fra årets nyeste kataloger så ser det ut til at ubehandlet tre er et must denne sesongen, enten finpusset eller med en grovere overfalte. Foruten møbler kommer også skåler, fat og krukker i ulike størrelser og fasonger og tresortene varierer fra bambus, drivved og teak. Treverket kommer inn som en god og etterlengtet kontrast til alle de malte overflatene som vi har hatt en stund nå, og det er noe godt og ekte over et genuint og værbitt møbel! Bare ta en titt på kolleksjonen til Hoffz interieur, her hos forhandler Edda interiør – er helt oppslukt!! : )

Jeg har den siste tiden blitt veldig svak for kombinasjonen tre, messing og horn eller gevir. Synes denne mixen gir et spennende og rustikt preg i hjemmet, og det varme metallet får frem en nydelig  glød i treverket.

 Fredagsbordet her hjemme er i dag dekket med et nydelig trefat og et horn kjøpt på Skeidar – Signature, og messinglykten og det lille skrinet fant jeg på Home and Cottage.

I går startet Gave og Interiørmessen i Lillestrøm og snart kan vi kose oss med de ferske trendrapportene fra årets interiørlandskap!

Her snør det i dag og da må det fyres i peisen! Ha en god helg folks! : )

Vera

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *