Gave og Interiørmessen 2014

Senze-of-Joy-2-blogg

Hei og søndags-hopp! : )

Man sier jo ikke nei takk til en messe-innbydelse så i går tok vi turen til Lillestrøm for å titte litt på godsakene fra årets Gave og Interiørmesse! Himmel og hav så mye fint, og så mange dyktige mennesker som står bak! Her har det blitt lagt ned mye jobb så dere kan glede dere til dette kommer i butikk! Veldig hyggelig å få tillatelse av de flinke leverandørene til å knipse litt og her kommer et lite utvalg med bilder som jeg har redigert til nå!

God fornøyelse! : )

Senze-of-Joy-8-blogg

 Senze of Joy kommer med en fantastisk putekolleksjon i sarte og naturlige pudderfarger! Her ble jeg stående en stund! : )

Senze-of-Joy-collage-2

Tye med en flott tekstilkolleksjon i skandinavisk fotoprint.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *