Blomsterløk og grønne spirer

Spirer-3a

God morgen!

Tenk, nå er vi over midtveis i januar og det er som regel på denne tiden at vårlengselen virkelig melder seg for min del. Jeg savner solen, synes den har vært skjult bak dis og tåke i lange tider nå! Da kan det være godt å  «bringe våren inn» med litt grønne spirer, og takket være blomsterforhandlere rundt omkring i landet så har vi heldigvis plenty av muligheter der! : ) Blomsterløk med små beskjedne knupper er jo et sikkert vårtegn og på lørdag tok jeg turen til Plantasjen for å titte litt på de første vårtegnene. : ) Det er koselig å tusle mellom utstillingsbord dekket av små krokus-skudd, sneklokker og tulipaner, og det lukter jo helt nydelig på slike steder! Jeg falt så for denne hvite blomsten på bildet under – Ornithogaum, og sammen med noen blå perleblomster fikk vi en god vårgruppe til frokostbordet! Hver morgen titter vi ned i skålen for å se etter nye skudd, en hyggelig rutine på morgenkvisten synes jeg! Det skal ikke så mye til for å sprite opp en gråværsdag heldigvis! : )

Jeg har fundert litt på å investere i et bitte- lite drivhus og drive frem noen spirer selv her hjemme på benken. Kanskje noen av dere har tips til ei uten grønne fingre? ; )

Nå blir heldigvis dagene lengre for hver dag som går og vi har en fin sesong i vente der fremme!

Ha en fortsatt god uke folkens!

Klem fra Vera

Vår-111b

Skål til blomstene fra Tine K.

Spirer-7

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *