Lille julaften

Lillejulaften-3

Hei alle sammen!

Tenk i dag er det mandag og lillejulaften! : ) Forventningene fra de minste er til å ta og føle på nå, og med forventningene kommer også den siste hektiske julestemningen! : )

I går tok vi oss rett og slett en tur i skogen for plukke mose. Vi satte oss på hver vår stubbe og nøt utsikten med både kaffe, brus og julekaker. Etter hvert fikk vi også selskap av to frittgående hester som ville smake på godsakene. Det er ikke mye white christmas igjen her i Telemarken og det gjelder visst også mange andre steder. Det får bare være – nå er det jul og for vår del skal den feires i gamlestua på gården hos svigers! Gleder meg til å kjenne på de gamle helnorske juletradisjonene fra bygda!!

Jeg vil gjerne få ønske dere en riktig god julehøytid og håper hus og hjerte fylles med glede og fred!

Juleklem fra Vera

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *