Ettertanken

JUL-MM

God morgen!  (klokken 14:15 første juledag)

Av alle dager i jula så er nok denne dagen min store favoritt! Her tusler zombiefamilien  fremdeles rundt i pj èn mens papir og gaver flyter rundt på gulvet. Det er nesten ikke til å tro at det går an å bli sliten av så mye kos og hygge. Likevel – familiesamlinger er toppers og kvelden i går var fantastisk på alle måter! Regner med at dere ble beriket med både gaver og hyggelig samvær i går dere også!

I dag har vi sunket ned i hver vår stol og lar tankene om både familie, venner og gaver synke godt inn. Ja, for det er noe med den ettertanken som mange av oss snakker om – til ettertanke. Jeg kjenner at gleden over alt som er godt i livet mitt ofte blir enda klarere og enda mere tydelig når stillheten senker seg.

Jeg vil gjerne få takke dere for følget denne julesesongen! Livet oppleves og leves gjennom alle våre sanser, og jeg er så takknemlig over å få dele noen av de visuelle og kreative øyeblikkene med dere!

Jeg tar nå juleferie men dukker opp igjen på nyåret med nye påfunn og krumspring! ; )

Ha en riktig god romjul!

Klem fra Vera

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *