«Ja vi tenner våre lykter når det mørkner»

Juletre-1

  «og når alle lyder pakkes inn i vatt … «

Tenk da er det adventshelg allerede! Pakkekalenderen er i ferd med å fylles med diverse rarieteter og sjokoladekalenderne står klare på kjøkkenbenken. Jo, her gleder vi oss til advent og har gjort det en god stund allerede! I går var vi på loftet og hentet ned krybben og adventsstaken, og det kunstige sedertreet fikk også bli med ned! Har foreløpig pyntet det veldig beskjedent med hvite fugler, så kommer det nok litt mere stæsj på ettrehvert! ; ) Synes det ble trivelig med litt jul i trappegangen! De lekre hvite lyktene på gulvet er fra Black Design – elsker mønsteret i lokket! : ) Ellers blir det ikke så mye lilla hos oss i år. Jeg tenker at det kan være like fint med en hvit og grønn advent! ; )

Jeg vil gjerne få ønske dere en herlig adventshelg! Her ser vi frem til kvelder med både gløgg, pepperkaker og støveldans! «The julekalender» kommer jo på skjermen fra søndag og det er definitivt noe vi må få med oss! ; )

Ha en fin og god helg alle sammen!

Klem fra Vera

Juletre-4

Sponset innlegg

You may also like

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *