Fra kjøkkenet

Kjøkken-1a

God morgen fra kjøkkenet!

En ny uke er forbi og nå går startsskuddet for advents planleggingen her i huset. Føler meg superklar for litt julestemning i huset nå! Det hvite julehuset fra Riviera Maison gir en passelig førjulsstemning på kjøkkenhyllen, og kongler i dekorasjonene er et must nå fremmover! På Mestergrønn fant jeg nøttene som dere ser i glasskolben på bildet under, og girlander i små nøtter og kongler som skal få henge rundt et vindu eller bare ligge til pynt på bordet, kjempefine!

Ellers er jeg er snart ferdig med pakkekalenderen som jeg holder på å sy. Har bare litt malejobb igjen nå så skal dere få se det endelige resultatet. : ) Tror den blir veldig søt! ; )

Men først blir det bytur! Det hadde vært godt å få unna litt julegaveinnkjøp nå før desember. ; )

Ha en fin uke alle sammen!

Mandagsklem  fra Vera

Kjøkken-1d

You may also like

4 comments

 1. Hei.

  Det julehuset fra riviera Maison var bare helt nydelig, men finner det ikke på sidene. Er det kjøpt nå i år ? Ellers nydelige bilder. Koselig med litt julestemning.

  1. Hei Ingvild! Så rart! Jeg kjøpte huset fo ca to år siden under Interiør og boligmessen i Bergen. Den var en del av julekolleksjonen. Kan det være at noen av julevarene ikke står avbildet på nettsiden, eller så har den gått ut. Ville ha sjekket med Bergen om de har noe restparti, huset er helt nydelig!! Koset rundt 300.-
   Håper du finner ut av det! : )
   Klem fra Vera

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *