Innreder vintergangen

God morgen!

Da var vi midtukes i høstferien allerede! Jentene har vært på håndballskole og matkurs mens jeg har tatt en skikkelig ryddesjau nede i gangen og fått orden på luer, skjerf, tykke sokker og vintertøy. Vintergangen skal innredes og da har mor behov for litt mere orden! ; ) Vinterplagg har en tendens til å bli liggende på gulvet og tørke så jeg har vært på utkikk etter en stige i naturtre uten «løse» flis. Her kan vi henge fra oss skjerf og votter på «stigetrinnene» og S-krokene kan brukes til å henge opp fuktige luer eller votter – alt ettersom hva som er i bruk. Denne nydelige stigen i Acacia tre fant jeg hos Team Engelsgjerd. De leverer fantastiske kjøkken, bad og garderobeløsninger og har i tillegg en interiørkolleksjon i nettbutikken.

Det er godt å få litt orden på inngangspartiet nå før kulda setter inn og det skal jo være enkelt å henge fra seg i en hektisk hverdag! Stigen kan brukes til så mangt og jeg har spraymalt 24 S kroker med tanke på en desember idé som jeg tror kan bli veldig bra! ; )

Men først skal det bli godt med en hyttetur i høstlufta! Gleder meg til å vasse i løvet med min kjære Canon på armen!

Ha en fortsatt flott høstuke alle sammen!

Klem fra Vera : )

Team-Engelsgjerd-1

Team-Engelsgjerd-5

 Sponset innlegg

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *