Rock n`Roll London

Rock n Roll London 9

Rock n` Roll everybody! 

Det er mandag og da kunne det ikke passet bedre med et skikkelig rocka blogginnlegg! Jeg har funnet et interiørkonsept som omtrent tok pusten fra meg i helgen!

Rock n`Roll London er en utrolig kul butikk som fører unike interiørartikler i vintagedesign fra 30 – 50 tallet. Damen bak Rock n ‘Roll London og The Perfect Brands heter Victoria Egler. Hun er født og oppvokst i Stockholm med foreldre som jobbet innen arkitektur og mote.

Victoria flyttet til Los Angeles i 1990 og kom tilbake til Sverige i 1997 som Interior Designer & Fashion Merchandising med utdannelse fra SMC LA. Hun lærte å polstre møbler, tok opp studier ved Antikskolan i Stockholm og ble med Bukowski Young Collectors før hun startet opp Rock n ‘Roll London i 2012.

Hun har samle på «Mid Century Bling» siden Joan Collins var den hotteste damen på TV og hun skaper dristige glamorøse rom med en rock n ‘roll vri for hennes private og kommersielle kunder.

Hennes gjenstander og møbler hentes hovedsaklig fra USA og Europa og noe designer hun selv.

Pinapple RRL b

Victorias filosofi:

«Interiøret bør alltid ha et snev av glam, rock n ‘roll og humor. Hvordan du velger å tolke dette ut i rommet er opp til deg! Ved hjelp av elementer som blanke metaller, autentiske materialer, dristige tekstiler, kontraster og monokromatiske farger kan du sette an tonen for hele rommet. Legg til litt ekstravagante vintage designmøbler eller lag dine egne kreasjoner, bruk uventede dekorelementer og du vil få et hjem med en tidløs og internasjonal følelse av luksus, stil og komfort – uansett hvor du måtte bo!

Så ikke glem detaljene; design er overalt – også i kjøkkenskuffen!»

Victoria Egler

Rock n Roll London 6

Under; et herlig og sofistikert hjemmekontor! Liker!! : )

Rock n roll London 7 Rock n Roll London 8

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *