Høsten inspirerer

Welcome-back-dør-stue

God morgen! : )

Hva er det med høsten som inspirerer så? Jeg får alltid nye ideer på denne tiden av året og skapertrangen vender så smått tilbake etter en lang sommer i dvale. I går fikk vi en herlig smakebit på høstværet med regn og noen beskjedne vindkast. Det er egentlig ganske koselig med litt uvær! Er glad i de fire årstidene og høsten er nok min favoritt når det gjelder innredning og hussyssel!

Høsten er også en fin tid for boligmesser og 18 – 20 oktober kan man få med seg nyheter og spennende foredrag på Interiør og Boligmessen i Bergen. På bloggen deres postes nye bilder av spennende utstillere som kommer til messen så jeg kan anbefale en titt på den. Jeg har fått en hyggelig  invitasjon av min kjære kusine denne helgen og svinger nok innom Grieghallen i løpet av turen! ; ) Gleder meg veldig!!

Da var det onsdag folkens! Håper dere har en god uke så langt!

Ønsker dere en fin dag! : )

Klem fra meg

You may also like

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *