Giveaway fredag

 

Sanselige-rom-6

Sanselig-giveaway-5-rom

God morgen!

En uke er forbi med «the cabin» on my mind. Du verden så talentfulle Ylvisgutta er!! Det er nesten litt irriterende hvor fort sangene deres fester seg på barken – og da spesielt med tanke på tekstene! (ler)

Vel, her blir det ikke noen hyttetur dessverre selv om jeg veldig gjerne skulle ha vært på fjellet og trasket litt i lyngen! Har satt frem litt lyng og noen granatepler som dekor på fredagsbordet istedet. Granateplene er både dekorative og kjempesunne med mengder av antioksidanter! Det er bare nyper og valnøtter som inneholder mer så dette er en frukt som gjør godt i en høstkropp! : )

Det er giveaway fredag og jeg har trukket ut en heldig vinner av den vakre og sanselige boken:

Jannicke Jatte Johansen

Gratulerer så mye, boken sendes til deg i dag! : )

Da håper jeg dere snart finner fredagsroen og får ladet batteriene godt!

Ha en fin helg!

Klem fra Vera : )

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *