Lys i glasset

 

Lys-i-glass-1

Rise and shine!

I går var den store oppstartsdagen etter en lang ferie! Jeg håper det føles godt med en ny sesong nå! Tidligere har jeg ikke vært helt klar for vanter og jakker etter en regntung sommer, men i år kom sommeren som vi lenge har ventet på! Det var veldig fortjent!

Nå på morgenkvisten viste gradestokken kun 7 varme og kveldene er kjølige allerede. Jeg har ryddet bort sommerstæsjet i stua og funnet frem litt mere høstinspirert pynt. Disse dekorative glassene med gullbord er en av mine favoritter om dagen! Synes de er så flotte så her ble de gyldne dråpene byttet ut med lys, fungerer like fint! ; )

Kos dere denne fine tirsdagen!

Go`klem fra Vera

Lys-i-glass-3

Lys-i-glass-4

You may also like

9 comments

    1. Heisan Lene! Nå har jeg sjekket glassene nøye og jeg fant ett gammelt Hadelandsymbol på dem – H med krone over og T midt i bokstaven. Betalte 50.- kr for begge hos Skrot-Tor så dette var ett kupp! Finnes nok flere av dem, sjekk Finn.no eller en antikvitetsbutikk. Lykke til! : ) Klem

  1. Takk takk:) Bruktfunn er gøy, har finni mange skatter opp gjennom årene:) Var hos skrot-Tor senest nå i ferien, må nok ta en tur til med litt mere tålmodighet i veska, er uendelig mye der:) Ønsker deg en fin kveld:)

  2. Heisan Lene! Jeg har sjekket glassene nøye og fant et gammelt Hadeland symbol under dem. En H med krone over og en T midt i. Regner med at dette er et gammelt hadelandmerke. Sjekk på Finn eller antikvitetsbutikk. Lykke til! : ) klem

    1. Så utrolig koselig å høre Maria, nå ble jeg kjempeglad! : ) Har tidligere vært inne på Inredningsvis.se og lært mye av dine tips!! Fantastisk blogg! : ) Takk for en veldig hyggelig kommentar! : ) Kram fra Vera : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *