Interiørduft

Dofta-1

God morgen!

Skal si det er kaldt på morgenkvisten allerede! Med 5 varme på gradestokken ble det en frisk start på nytt skoleår i dag tidlig. : )

Det dreier seg om luft, eller nærmere bestemt duft i dagens blogginnlegg. Interiørduft hører jo høsten til, men enkelte duftelys kan bli både intense og tunge. I dag tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om en ren og delikat duft fra Dofta. De har spesialisert seg på duftoljer og du finner et lekkert utvalg av oljelamper i ulike størrelser og fasonger.

Duftoljen White lace har blitt husets favoritt! Den er mild, ren og etterlater seg en eksklusiv duft i rommet – helt nydelig!! White lace finnes også i duftelys, Large exclusive silver  som brenner i 60 timer. Nice! : )

Her skinner sola nå så det kan friste med en liten løpetur i dag! Frisk høstluft er jo noe av det beste som finnes!! : )

Ha en fin mandag alle sammen!

Klem Vera : )

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *