I skrivende stund

Sekretær-1

God morgen!

Her ble det en grytidlig variant for min del! Pus, som ikke ville inn i går kveld stod på trappen og ropte av full hals da regnet styrtet ned som værst. Har sjeldent sett noe så pjuskete (ler). Det var ei fornøyd frøken som rullet seg inn i teppet etter en natt ute i uværet.

Ja ja, da fikk jeg en anledning til å knipse litt igjen. Dette settet med blekkholder og trekkvalse fant jeg på en av mine loppisturer. Er det ikke flott! : )

Synes det passet med et sort / hvitt innlegg på en gråværsdag som denne! Nå er det på med støvler og regntøy for go’laget stiller på fotballcup i øs pøs! Grøss, kjenner at dette må jeg ha en god kaffe på først!

Ha en flott søndag dere også! ; )

Klem fra fotballmamma

Sekretær-2

Bok-1c

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *