Høstens favorittjumbo : )

 Høstjumbo

God morgen!

Først vil jeg si tusen takk for den flotte responsen jeg har fått rundt innlegget om redesign av puter! Så gøy å høre at dere blir inspirert! Det gir påfyll her også! ; )

Her er vi godt i gang med rutinene igjen. Mor i huset er våken allerede mens resten av hurven sover. Synes det er så deilig med litt tid for meg selv før gjengen står opp. Da er det på med kaffemaskinen og så en tur innom her for å sende avgårde dagens blogginnlegg. En veldig hyggelig rutine synes jeg! : )

 Alle har vi våre favoritter av varme drikker og her starter alle gode dager med en rykende varm kopp latte på morgenkvisten! Er nok ikke alene om det! : )

Jeg er veldig svak for jumbokopper og i går fant jeg høstens favoritt på Åhlens!! En jumbokopp skal først og fremst være romslig, og helst så stor at den må holdes med begge hendene! I tillegg må den være god å drikke av og ha en solid hank. Denne er helt perfekt og skal få varme både kropp og hender gjennom de kalde høstdagene. : )

Da er det på tide å vekke resten av gjengen her i huset! : )

Ha en fin torsdag alle sammen!

Klem fra morgenfuglen ; )

You may also like

2 comments

 1. Hei på deg!
  Så koselig innlegg :)
  Jeg er supertrøtt hver morgen jeg,
  for jeg legger meg alt for sent!!!

  24. Oktober er det ny kundekveld hos meg i butikken
  fra 19-21.30. Håper du kommer!!!
  Jeg har også give Away på bloggen min nå.
  Du kan vinne den nye boken Sanselige Rom!

  Ha en fin kveld.

  Klem fra Anne-Marit

 2. Hei Anne-Marit! 24 oktober er notert! : ) Tusen Takk, det hadde vært veldig hyggelig! : ) Du har jo så koselig butikk!! God helg og klem fra Vera

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *