Glød med brunt glass

Gylden-1

Hei!

På frokostbrettet i dag har jeg samlet litt nytt og litt gammelt. Brunt glass er i vinden om dagen. Ser at mange finner frem brune medisinflasker, setter blomster i og lager grupper med dekorasjoner på bordet. Brunt glass gir glød og kan derfor være en fin ting å blande inn i det lyse interiøret. Jeg har funnet frem en skål som jeg fikk for noen år siden. Den gangen trodde jeg lite på at jeg ville komme til å bruke den, men i dag ble den altså en del av stylingen.: )

Får litt kamferdropsfeeling av den! : )

Serveringsbrettet har arvingen laget (er sååå fint) og kopper fra Mille Moi.

Kos dere så mye denne fine augustdagen!

Klem fra Vera

Gylden-2

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *