Sommer i Lyngør

Lyngør-8

God sommerkveld kjære lesere!

For en fantastisk flott sommer vi har hatt her på sør østlandet!! Det er ingenting som slår en varm og god sommer her hjemme i Norge!

Vi har funnet vårt sommerparadis i Risør og Lyngørs vakre skjærgård og i dag tenkte jeg vise dere noen bilder fra en aldeles herlig dag i Lyngør. Helt tilfeldig gikk vi i land under Lyngørfestivalen. Vi kunne derfor rusle rundt på de sjarmerende og nesten folketomme stiene mens Elvira Nikolaisen sang i bakgrunnen, snakk om sommeridyll!! Senere skulle Vinnie opp på scenen. Med vinden som gikk i vår favør kunne vi høre «Sommerfugl i vinterland» på naboøya, og flere go`låter ble det ut i den sene sommernatten!

Lyngør-6

Et yrende båtliv

lyngør-7

Skjærgårdsidyll med drueranke

Lyngør-1

Lekkert!

Lyngør-10

Lyngør-11

Hvit seilbåt

Lyngør-20

Husholdningshandel med iskiosk

lyngør-22

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *