Hvor ble bildene tatt?

MM-3

Hei skjønne lesere!

Så utrolig koselig å få mail! : )De to siste ukene har jeg fått flere mail angående bildene som jeg tok for Mille Moi. Det er høysesong for brylluper og noen av dere lurer på hvor disse bildene ble tatt! : ) Tror jeg har nevnt det tidligere en gang, men her kommer det altså igjen. Bildene er tatt langs bryggekanten på Mule Varde i Telemark. Hele denne plassen er ideell for bryllupsfotografering og enkelte steder langs vannkanten finnes små romantiske sandstrender som gjør seg for en barbeint brudefotografering.

Her kan du lese mere om Mule Varde!

Lykke til alle dere som er gifteklare og kos dere på dagen deres! <3

Klem fra Vera : )

MM-1

MM-4

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *