Gyldne toner

Skjenk-2

Heisan alle sammen!

Har dere det fint? Så koselig å se at det fremdeles tikker inn seere på bloggen! Det varmer et blogghjerte! : )

Det har vært endel regn her den siste tiden så derfor har jeg funnet frem malekosten og malt ferdig konsollbordet eller sekretærskrivebordet. Er ikke helt sikker på hva jeg skal kalle det. Fant bordet i bruktbutikk og syntes det var en god størrelse på det. Bordet er litt dypere enn et konsollbord og jeg synes bena er så flotte! Det ble naturligvis hvitt og ettersom jeg har endel gulvmaling igjen så ble valget enkelt. Gulvmalingen har litt mere glans over seg så dette ble veldig bra! : )

Det var i grevens tid at bordet ble ferdigmalt i går kveld for i morgen kommer visst finværet og da er det utetid!! :

Konsollbord10

Her har jeg funnet frem en sparebøsse, utskåret i kokos. Kokosapen er  kjøpt i Congo sent på 70 tallet. Bildetavlen har jeg laget. Du kan lese mere om den her! : )

Kortene er fra Therese Sennerholt.

Skjenk-6

De gyldne notisbøkene er kjøpt i en hobbybutikk i Paris.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *