Et hint av prinsessebryllup

Las-verandas-

Så dere prinsessebryllupet i helgen?  Synes prinsesse Madeleine var nydelig i sin hvite Valentino kjole med en enkel og elegant hvit brudebukett. Det ble lite TV titting i helgen så jeg har ikke fulgt så godt med på selve feiringen, men det myldrer av bilder i tabloidbunken så jeg tipper vi får se terningkast på både kjoler og tilbehør de kommende dagene, alt nøye dokumentert fra topp til tå! ; )

Her har jeg funnet frem litt krystaller og hvite blomster for anledningen. Gratulerer Sverige -med dagen som var! : )

I dag skal jeg hente en gammel seng som jeg skal bruke som sofa. Har savnet symaskinen og ettersom den gamle sengen trenger endel puter så tenker jeg fruen med syabstinenser skal få seg litt å gjøre fremmover! ; ) Dette blir spennende!

Ha en fin uke kjære dere!

Klem fra Vera : )

Las-verandas-2

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *