Valle marina og en uforglemmelig morsdag

Valle-8

God mandag folkens!

Var det flere som stusset over den hyggelige gratulasjonshilsenen jeg kom med i går? : )) Dere kan tro vi fikk oss en god latter her! Reodor, som nettopp har kommet hjem fra en ukes rundreise i Kina, hadde plottet inn den kinesiske morsdagen på mobilen sin! Ungene rigget seg rundt spisestuebordet sammen med noen barn fra nabolaget og skrev dikt med nydelige tegninger til de heldige mødrene, og både jeg, svigermor og mamma fikk hver vår bukett.

12 mai blir aldri den samme etter dette, det er helt sikkert! : )

Nå skal det sies at det ikke bare var kinesiske mødre … og undertegnede, som ble feiret i går.

Her er flere land som gjorde stas på sine respektive: Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Danmark, Estland, Filippinene, Finland, Hongkong, India, Island, Italia, Japan, Kina, Kroatia, Latvia, Malaysia, Malta, Nederland, New Zealand, Peru, Singapore, Slovakia, Sveits, Sør -Afrika, Taiwan, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, USA og Østerrike.

Norge har morsdag andre søndag i februar.

Etter oppklaringen av de ulike morsdagene rundt kloden vår, pakket vi sammen og tok oss en båttur til vakre Valle Marina, en trivelig liten maritim krok i Telemark. Her kommer et sommerlig billeddryss! ; )

Jeg håper dere har hatt noen fine dager og ønsker dere en god uke!

Klem fra meg : )

Valle-13

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *