En vevd nyhet

Vevd-rye-svigerfar

God morgen der hjemme!

Det er 2 mai i dag – tenk det!! Ut og plukke blåveis, løpeturen ute, russetreff og uteservering, båtpuss og hagearbeid. Mai er en herlig måned med aktiviteter og svale kvelder, bare å velge etter eget ønske og behov!

For litt siden kom min svigerfar innom med verdens nydeligste rye som han har vevd selv – da var fruen i heimen helt solgt! Noe så flott!! Svigerfar som nyter pensjonstilværelsen har fått seg en ny hobby. Han har en vev stående på gården og nå har han endelig fått tid til i lage en liten «kolleksjon». Resultatet er flotte og tettvevde ryer og løpere i svigermors design. ; )

Vevde produkter er supertrendy nå, enten som puter, vesker, bagger, brødkurv, ryer og løpere.

Her blir det nok snart flere bestillinger ser jeg! : )

Ha en fin torsdag!

Klem : )

Vev-blå-oppe

Krus fra Sia

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *