17 mai og pinsehelg

17-mai-2013

Hei fine folk og GRATULERER med dagen som var! :)

Jeg håper dere hadde en fin feiring i går! : ) Vi har sett på barnetoget og vinket til de små og festkledde med flagg og faner. Blir så lettrørt på en dag som denne. Det er noe med kombinasjonen flagget, barn, bunad, korps, drilling og is i bøtter og spann! Tradisjonen tro er isspising  lekse til mandag så vi har plenty av tid til å sette ny rekord i år! ; )

IMG_1893

Fruens barnesko og Telemarksbunaden som min mor har brodert i bakgrunnen!

Minstesnupp er husets bakermester og hun har hatt planene klare i lang tid! Hun ville bake 17 mai -cake pops og fant oppskrift på det her.

Vi ble bedt hjem til svigers på gården etter barnetoget. Der ble det, tradisjonen tro servert nydelig rømmegrøt med spekemat og is med friske jordbær til dessert. Her er det alltid så nydelig pyntet til nasjonaldagen!

17-mai-d

Og vips var sommer`n her!! Du verden for et vær! :  )

Ønsker dere en nydelig pinsehelg!

Go klem fra Vera : )

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *