Pollenfrie spirer

 

gåsunger-a

Kjært barn har mange navn og det gjelder i høyeste grad disse loddne småtassene! Vårens sikreste tegn, nydelige små gåsunger, kattelabber, harelabber, puselabber eller gåselabber…?!  Labbene er aldeles nydelige enten de kommer fra gåsa eller katten!  ; )

Har du pollenallergikere i huset så er dette en god løsningen! De små og loddne vokser på hunnseljekvister og de har ikke pollen – det har derimot hannplantene.

 Kvistene holder seg beste uten vann! Gåselabbene gulner og spirer ved vanning så enklere blir det ikke! : )

Nå som vi nærmer oss hagearbeid så tenkte jeg å tipse dere om Hageblogger.no.   Denne nettsiden har samlet flere norske hagebloggere og her kan man holde seg oppdatert på når de ulike bloggene har postet noe nytt. Superkjekt! Gleder meg til å se at det spirer i hagen!

I mellomtiden får vi kose oss med puselabbene! ; )

Klem fra Vera : )

gåsunger-b

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *