Interiørduft fra Jo Malone

duft-1

God morgen! : )

Jeg må rett og slett bare tipse dere om verdens beste duft! Jo Malone, husk det navnet neste gang du skal ut og reise! Jeg har lenge søkt etter Jo Malone i Norge, men kan ikke skjønne hvorfor ingen parfymerier bestiller inn denne duften! Den er helt himmelsk!! Første gang jeg snuste på duften var på flyplassen i Bangkok. Husker jeg strenet forbi taxfree butikkene på vei til gaten da jeg plutselig bare måtte snu og og gå tilbake til butikken der duften kom fra. Det oser som kjent av parfymer på flyplasser, men denne skiller seg virkelig ut! Jo Malone har ett stort utvalg og alle parfymene kan blandes slik at man får sin egen kombinasjon. I tillegg har de ett nydelig utvalg av interiørdufter som duftelys, romspray og flasker med oljer og pinner.

Sjekk kolleksjonen her og finn din favoritt!

Butikken finner du her! ; )

Bon Voyage!

Klem : )

duft-2

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *