Frokostbordet

Mille-moi-frokost-1

En god frokost er den beste investering til en god dag men det kan være en utfordring å få det grytidlige måltidet til å bli både harmonisk og uten stress! Vi hadde i lang tid kjøkkenbenk servering der småtrolla fikk hver sin ferdig smurte brødblings mens vi voksne smurte nister. Senere har vi prøvd å sette uret til å ringe ett kvarter tidligere for å dekke på frokostbordet. Nå sier til og med ungene at dette er en veldig koselig måte og starte dagen på.

 Ikke alle dager er like men en god frokost gjør godt – også på en gråværsdag! ; )

Ønsker deg en god en! : )

Kopp og tallerken fra Mille Moi sin serie – Hverdagslykke.

Klem : )

 Mille-moi-frokost

mille-moi-frokost-3

mille-moi-frokost-4

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *