Onsdag i Paris

image

image

 Bonjour mes amis

Da er det på tide med litt livstegn fra les parisiennes! Her nytes livet i 16 plussgrader!

Min kusine elsker å lese kart så hun har lagt opp en perfekt rundtur fra St Germain, der vi bor. Vi har gått forbi Bastille og til 111 Boulevard Beaumarchais der den berømte interiør

og klesbutikken Merci ligger. Sukk, den som hadde en container!! Sååå mye lekkert! Jeg har tatt flere bilder fra butikken som skal postes når jeg kommer hjem. : Videre gikk vi mot Rue des Rosiers som er det jødiske miljøet i Paris sitt hjerte. Her var det mange flotte og unike butikker, både klær, sko og parfumerier. Midt i folkemengden ser jeg Jo Malone, en lekker liten butikk der de selger fantastiske parfymer! Lykke i en flaske! : ) Videre tar vi turen mot hotellet og lander på en sjarmerende pastarestaurant. Ett glass rødt senere rusler vi mot hotellet. Nå er det kvelden for damene og vi skal få oss litt sjønnhetssøvn slik at vi er fit for nye eventyr i morgen.

Ha det fint så lenge!

Klem fra Vera : )

image

image

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *