Blogg-oppussing

vårblomster

God morgen!

Ny uke med ny header på plass! Det var på tide med litt vårrengjøring her på bloggen! Hostingen er proppfull så jeg venter på en oppgradering i løpet av dagen. Har så mange bilder på lager som jeg ikke får vist dere! : )Ska bli fint men en skikkelig service! I mellomtiden blar jeg frem noen bilder fra fjordårets vårbukett. ; )

I dag er jeg hjemme med lillesnupp som har feber. Vi får finne frem en god film og stable oss opp i sofaen med litt snoperier. : )

Ute skinner sola og det drypper fra taket. Vi er midt i mars måned så den siste snøen som kom nå i helge skal vi ikke bekymre oss noe nevneverdig over! Snart står krokusen langs husveggene! : )

Ha en flott dag!

Klem fra våroptimisten ; )

vårblomster 2

Jeg har plassert min blogg i <a href=»http://bloggurat.net/kart/registrere/10028/skien»>Skien</a> på <a href=»http://bloggurat.net/kart/»>norske bloggkart</a>!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *